…Hos IT Hotellet bliver der altid handlet i et ”nu” på vores henvendelser. Det er gennemskueligt prismæssigt og for øvrigt væsentligt billigere end hvad vi kommer fra….

Det har givet ro i min organisation at komme til IT Hotellet!

LO-ISU logo
Dorte Walter VardeInstitut for Serviceudvikling A/S

Jeg kan kun anbefale IT-Hotellet. De gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Jeg har følt mig i sikre hænder fra A til Z gennem alle de forskellige processer, vi har været igennem.  

Christoffer TybjergFifium ApS

Hos IT-Hotellet er vi ikke bundet af lange kontrakter, og supporten er åben altid. For os er det essentielt, at vores IT-løsning er skalerbar, og at vi har adgang til administratordelen. Det får vi hos IT-Hotellet.

Christian GleerupDin Elmand ApS

Vi valgte IT-Hotellet på anbefaling af vores eksterne IT-konsulent. Med fornuftig backup kan vi komme hurtigt i gang igen, hvis skaden skulle ske. Det gør os meget trygge i den IT-verden, vi lever i.

Per KristiansenSkovbo Revision ApS

99 % af alle sager løses online, og spørgsmål besvarer IT-Hotellet prompte. Det giver god ro, og vi kan koncentrere os om at drive forretning i stedet for at lege it-teknikere.

Birger NielsenBruun & Nielsen A/S

For os er driftssikkerhed helt afgørende, det lever IT-Hotellet fint op til. De er hurtige til at følge op på vores forespørgsler, og de er hurtige til at løse de problemer, der kan opstå.

Jacob ChristoffersenAdvokatfirmaet Jacob Christoffersen

IT-Hotellet løser altid vores problemer hurtigt og fleksibelt.

Lip logo
Brian VangstedLIP Bygningsartikler A/S