IT outsourcing hos IT Hotellet

IT outsourcing

Har du overvejet at outsource virksomhedens IT til en tredjepart? Så kan du trygt lade IT-Hotellet løfte opgaven. Vi er specialister i IT outsourcing og sørger altid for en løsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Hos os er du som kunde i centrum, og derfor er du til enhver tid garanteret IT outsourcing, der passer til jeres virksomhed.

IT-Hotellet har base i en koldkrigsbunker i Odense S, hvorfra vi tilbyder attraktive løsninger inden for IT outsourcing til virksomheder i hele Danmark. Vi vægter service højt, og derfor står vi altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til vores løsninger eller din aftale.

Hvad indebærer IT outsourcing?

Grundlæggende handler IT outsourcing om at lade specialister fra en anden virksomhed overtage IT driften i din virksomhed i enten større eller mindre skala. Ved at benytte sig af IT outsourcing får du mulighed for i stedet at kunne fokusere på jeres kerneforretning og derved få mere tid til andre opgaver. Lader du IT-Hotellet stå for din virksomheds IT outsourcing, kan du således frigive ressourcer til andre, vigtige opgaver. 

Vi ved, at der i nogle perioder kan være behov for mere drift end i andre, og derfor har du til hver tid mulighed for at få tilpasset din IT outsourcing hos os. På den måde sikrer vi, at løsningen altid tilgodeser jeres virksomhed og derved passer til de behov, din virksomhed måtte have.

Med IT outsourcing får du blandt andet mulighed for at:

  • reducere omkostninger
  • få bedre processer og mere flow i virksomhedens IT
  • driftssikre jeres IT.
  • Mindre Co2 udslip, da vores bunker er kold, så vi benytter ikke energi til køling.

 

IT outsourcing hos IT-Hotellet

Hos os får du altid en skarp pris på din IT outsourcing. Uanset om det drejer sig om IT-outsourcing i mindre skala, eller hele virksomhedens IT-afdeling skal outsources, kan vi tilbyde en fleksibel og sikker løsning. Vi tilbyder blandt andet server hosting, hvor din virksomhed får sin helt egen server til en fast månedlig ydelse.

Med en hosted server får du mulighed for at indstille og tilpasse serveren lige præcis, som du ønsker, og du slipper samtidig for fysisk vedligeholdelse af serveren.

Hvad end virksomheden skal have outsourced sin webudvikling, tekniske support, IT hosting, IT infrastruktur eller noget helt femte, så står vi klar med en optimal løsning til jeres IT outsourcing. Er du interesseret i at få outsourced din virksomheds IT?

Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores løsninger. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende samtale om jeres IT og eventuelle udfordringer. Giv os et kald på 64 41 48 90, eller send en mail på info@it-hotellet.dk – så finder vi sammen den løsning, der passer til jeres IT outsourcing.

Snak med en af vores 
eksperter idag

2 + 5 =