Nyt samarbejde med Easy Quality Systems ApS

Vi er meget stolte over at kunne fortælle, at vi netop har indgået nyt samarbejde med EQS. Vi har sammen lavet et setup, som fremadrettet sikrer EQS imod nedbrud og andre udefrakommende faktorer. En af overskrifterne i samarbejdet er at vores løsninger er skalerbare, hvilket modsvarer den positive udvikling EQS er inde i.

Vi er nået et punkt i vores udvikling, hvor det har været essentielt for os at sikrer os og vores kunder. I mod den stigende trussel, der for at blive ramt af enten nedbrud eller angreb ude fra. I den vækstkurve vi er i lige nu, vil behovet kun stige fremadrettet. Her føler vi at IT-Hotellet er den ideelle partner, som vi fik bekræftet på vores rundvisning i bunkeren hvor vi fik et godt indblik i IT-Hotellet’s sikre setup.
Udtaler Franz Lægteskov – Adm direktør Easy Quality Systems

Besøg Easy Quality Systems her.

 

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.