Strøm – Vidste du at?

Vidste du at en enkelt server bruger mellem 2.000 og 4.000 kWh om året. Det svarer til, hvad en gennemsnitsfamilie bruger. Samlet bruges i Danmark for omkring 1 milliard kroner i el til serverrum.

Kilde: Energistyrelsen.

Har i lokale servere stående, så kan det i forhold til licenser, strøm og vedlighold. Hurtigt svare sig, at få taget temperaturen på jeres IT-Løsning, da det oftest vil medføre en besparelse og ikke mindst fjerne bekymringerne.

Hos IT-Hotellet har vi udover at vi hoster vores kunders servere, samlet alt teknik i vores bunker som ligger under jordens overflade. Hvilket betyder at en af de større udgifter, som er køling af servermiljøet. Er væsentligt reduceret, da man som udgangspunkt siger at der er lige så stor omkostning forbundet med køling, som der er på driften af servermiljøet i forhold til strøm.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.