Advarsel: Tillykke du har vundet, eller har du nu også det?

Som det fremgår af en artikel på Computerworld, er der i øjeblikket både fupmails og SMS’er i omløb. Desværre er disse mails og sms’er ganske troværdige og uden de store grammatiske fejl.

Som udgangspunkt skal du altid være skeptisk, en hurtig søgning på google. Kan typisk fortælle lidt mere om det du modtager, er fup eller om du reelt har været heldig. Vær særlig opmærksom på afsenderens mailadresse, som i dette tilfælde er: contact@mastersavingsguide.com

Kontakt os endeligt, såfremt du er i tvivl omkring sikkerheden i jeres virksomhed. Eller blot kunne tænke dig, at få taget temperaturen på jeres nuværende løsning. Så kigger vi gerne forbi og tager en snak omkring dette.

Du kan se et billede af mailen her.
Læs hele artiklen på Computerworld her.

Kino.dk skriver i samme forbindelse dette:

Kære gæster

Vi oplever i øjeblikket, at der sendes en sms rundt, hvor man kan få meget billige biografbilletter og fx to biografbilletter og 2 x popcorn og sodavand for 9 kr.

Dette har intet med os eller Nordisk Film Biografer at gøre og er et svindelnummer. Vi skal derfor på det kraftigste advare mod at gøre brug af dette tilbud. Dels da du aldrig modtager billetterne og dels da du skal indtaste dine kreditkortoplysninger med fare for efterfølgende misbrug.

Vi forsøger at opspore, hvem der står bag dette, men da der er tale om ukendte personer i udlandet, har vi desværre ikke mulighed for at stoppe dette. Men hvis du modtager et biograf tilbud, der er for godt til at være sandt, så vær varsom.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IT-Hotellet Aps

Hovedkontor
Agerhatten 27B,
5220 Odense SØ

Kontakt os

64 41 48 90

Salg
70 23 29 56

Support
64 41 48 90 – tast 3
info@it-hotellet.dk

 

Kontorets åbningstider

Mandag - Fredag: 8.00 - 16.00

Lørdag & Søndag: Lukket

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.