IT-Hotellet Sponsorerer Bastian Pedersen

I starten af 2017 valgte vi at sponsorere Bastian Pedersen, da vi enormt gerne vil være bidragsyder til hans fremtidige karriere. Når vi indgår i sponsorater, skal det være med en god mavefornemmelse – samt være med troen på talentet. I dette tilfælde er begge kriterier i høj grad opfyldt.

Hvilket også er derfor vi forsætter vores sponsorat i 2018, til Bastian Pedersen. Bastians farbror er den verdenskendte Nicki Pedersen, så talentet og interessen for speedway er ikke helt ukendt i familien.
Vi fik i dag, en fin lille hilsen som tak for støtten.

“Bastian Pedersen, kørte i 2012 sin første sæson for Fjelsteds 2. div. mikrohold, som sluttede sæsonensom Danmarksmestre. I 2013 havde Fjelsted ikke noget 2. div hold, og Bastian kørte derfor i 3. division; men i 2014 var han igen tilbage som 2. div. kører for Fjelsted og vandt guldmedaljer i Danmarksturneringen med sit hold. Bastian sluttede sin karriere i mikro-klassen i 2015 hvor han vandt guld med 1. div. holdet. I 2016 debuterer Bastian som 85cc-kører, men er i sin første sæson i denne klasse udlånt til Vissenbjerg-Bred.”

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.