Glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Kære kunder, samarbejdpartnere og venner, i ønskes alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår! Vi nærmer os med hastige skridt, en afslutning på et år fyldt med nye kunder og nye medarbejdere her hos IT-Hotellet. Alle forberedelser til 2018, er så småt ved at være på plads. Så der er lagt i kakkelovnen, til nye eventyr i hele 2018. Vi har en helt bestemt nyhed, som vi glæder os til at dele med jer alle sammen. Dog må i vente et par dage endnu, inden dette bliver offentliggjort.

Det fordrer naturligvis, at i inden længe lige skal kigge forbi igen. Eller følge med på enten Linkedin, eller vores facebookside.

Vi takker i samme forbindelse jer alle, for et godt 2017 og glæder os til et godt samerbjede igennem 2018 også.

For god ordens skyld, skal vi lige gøre opmærksom på at supporten naturligvis er til rådighed. Helt som den plejer at være 24/7/365, så skulle der opstå akutte udfordringer på sikkerheden eller andet, er det blot at ringe på 64 41 48 90.

Ps. Vi har givet vores DPO Eske, en lille ekstra gave i år. Så kan i selv gætte jer til, hvad han skal bruge tiden på henover jul. 🙂

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.