GDPR Seminar i bunkeren

Vi havde igår fornøjelsen af at være vært for vores helt eget GDPR seminar, hvor vores DPO’er Eske Manfeldt-Kongstad gennemgik flere væsentlige punkter i Persondataforordningen for 2 hold af vores kunder. Vi havde derudover en gennemgang af selve bunkeren, med lidt historier fra den kolde krig som Thomas stod for. Vi havde en utrolig god dag, med masser af dialog og sparring. Lige som det generelle billede som tegner sig, er der forskel på hvor langt de forskellige virksomheder er med selve forordningen. Vi er glade for at kunne bidrage med egne erfaringer og viden på området, således at både vi såvel som vores kunder kan komme i mål inden forordningen træder i kraft d. 25 Maj 2018.

Derudover er det altid en fornøjelse at bruge tid sammmen med vores kunder og alle tilbagemeldinger igår var yderst positive. Vi vil fremadrettet være vært for resten af de kunder som har lyst og mulighed, samtidig med at vi åbner op for eksterne besøgende og interessede. Mere information omkring dette følger.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.