IT-Hotellet opruster med ny salgsafdeling!

For at imødekomme det stigende behov, der er for professionel opbevaring af data og sikkerheden omkring netop dette, har vi ansat 2 nye profiler. Således at vi sikrer at vi kan følge med.

Det er ikke nogen hemmelighed at der er et stigende behov, for at kunne opbevare sine data sikkert og ikke mindst kunne tilgå det konstant og fra alle tænkelige steder. Så er vi nødt til at opruste i takt med denne udvikling, hvilket nu har resulteret i ansættelse af 2 nye profiler. Der er tale om 2 yderst erfarne og dygtige profiler, som vi vurderer kan modsvare behovet hos eksisterende og nye kunder.

Så velkommen ombord og tag godt i mod:
KAM Eske Manfeldt-Kongstad
KAM Danny Millek

Eske og Danny, kommer begge fra telebranchen senest, indenfor B2B herunder SMB segmentet.

Rollerne bliver fordelt således at Eske kommer til at varetage klargøring og implmentering af Persondataforordningen, både hos IT-Hotellet, men ligeledes bistå nuværende og kommende kunder. Forud for dette har han gennemgået GDPR-uddannelse som opfylder kravet i bekendtgørelsen nr. 1474 af 12. december 2007 om obligatorisk efteruddannelse , §3, stk. 1, nr. 4 for advokater.

Danny bliver ansvarlig for Salg, Marketing og Personale, hvilket betyder at vi fremadrettet får en rød tråd i igennem markedførings tiltag, til det direkte salg. Samt får frigivet Thomas’s ressourser, således han forsat kan holde fokus på de tekniske aspekter og sikrer optimal drift.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.