Databeskyttelsesforordningen (GDPR)

Vi havde igår sendt vores dygtige KAM’er Eske Manfeldt-Kongstad afsted til workshop hos BFIH (Brancheforeningen for IT-Hostingvirksomheder i Danmark), for at sikrer at implmenteringen Databeskyttelsesforordningen kommer til at foregå bedst muligt hos IT-Hotellet, samt vores nuværende og kommende kunder. Når vi har genenmgået de nødvendige tiltag, vil vi informerer nærmere omkring dette. Ønsker i mere information omkring dette, er i velkommen til at kontakte os her.

Opdatering:

IT-Branchen og Ezenta undersøgte i september 104 virksomheder, igennem en række spørgsmål om hvorvidt de var klar til Persondataforordningen. På daværende tidspunkt så det ikke specielt lyst ud, de svarede nedenstående:

  • 26,1% er ikke gået i gang med at klassificere deres data
  • 20,2% er ikke gået i gang med at afdække, hvor deres data ligger – og i hvilken form
  • 38,8% har ikke databehandleraftaler med deres eksterne partnere
  • 31,7% er ikke gået i gang med at tilpasse deres tekniske foranstaltninger
  • 44,7% er ikke gået i gang med awarenesstræning for medarbejderne

Kilde: https://itb.dk/news/danske-virksomheder-sover-i-timen

Det er lige nøjagtigt det vi vil undgå her hos IT-Hotellet, samt sikrer at vi i samarbejde med vores kunder kommer i mål inden maj 2018.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.