Vælg den rigtige bærbar computer

I IT verden går det hurtigt for sig. Men nogle gange kan det også gå for hurtigt. At skulle bruge tid og energi på at holde sig opdateret med markedet, i forhold til hvad der er tilgængeligt og hvad skal man vælge af computere? Det vil vi prøve at kaste lidt lys på i denne artikel med 3 gode eksempler på bærbare computere.

Lenovo V110 – 128 GB

Her har vi en arbejdsstation der er velegnet til blandt andet den kørende håndværker, som i løbet af en dag skal bestille varer hjem, gennemse plantegninger og slå diverse informationer op, holde styr på sin arbejdsdag og opgaver, samtidig med at der nok også skal sendes en mail eller to. Det kunne også være SoMe medarbejderen som kræver en arbejdsstation hvor de kan besvare kundehenvendelser fra, om det så er i form af mails, Facebook, Twitter eller noget helt andet. Den er også mere end ideel til medarbejderen der arbejder med Word og Excel dokumenter.

Lenovo V110 – 256 GB

Her er vi så kommet til storebroren af førnævnte. Den egner sig bestemt også til førnævnte formål, men skiller sig især ud ved at den har dobbelt så stor lagerkapacitet, men også Fuld HD skærmopløsning. Dette er især brugbart hvis bærbaren skal kunne rumme en masse dokumenter eller programmer. Med sin Fuld HD skærmopløsning får brugeren mere plads på skærmen, hvilket gør det nemmere at arbejde i flere programmer på samme tid. Dette giver lidt ekstra luksus til den før omtalte SoMe medarbejder, som vil kunne arbejde mere flydende, men også mere effektivt. Dette vil især være aktuelt hvis SoMe medarbejderen også arbejder med virksomhedens hjemmeside.

Lenovo ThinkPad L570

Dette er den alsidige arbejdsstation. Foruden dens indmad der giver den en fremragende ydeevne, og mange brugsmuligheder. Så har netop denne bærbar muligheden som de 2 andre ikke har, nemlig muligheden for at kunne dockes. Dette gør den til en anvendelsesrig arbejdsstation der netop kan fungere som den klassiske bærbar på farten, men har de mange fordele ved en stationær når den dockes. Så selvom man sidder på kontoret og arbejder det meste af tiden, når man så er på farten eller måske skal arbejde hjemmefra. Med et simpelt ”klik” i eller ud af docken, så er man flyvende ind og ud af døren på ingen tid.

I dag findes der forskellige typer af docking muligheder. Det afhænger selvfølgelig af producenterne, men der findes USB docks som er nyere, disse findes til specifikke bærbare, men man kan også finde nogle universelle USB docks. Disse har den ting til fælles at de ofte er begrænset i funktionalitet og anvendelsen. Og det er her den ”gammeldags” dock kommer ind i billedet. Den mekaniske dock som de kaldes, er godt nok den oprindelige form af en dock, og selvom den type af dock var de første på markedet, så er det stadig den foretrukket docking mulighed i dag. Dette er netop fordi de fra starten var gennemtænkte, men også især fordi at de tilbyder flere muligheder end de fleste USB dock man kan få i dag. Med det i baghovedet, og det faktum at en mekanisk dock lader dig bruge din bærbar, som var det en stationær, og en USB dock mere er et forsøg på det. Så er det uden tvivl den mekaniske dock man bør vælge.

  Lenovo Thinkpad Lenovo V110 Lenovo V110
Navn & model Lenovo ThinkPad L570 Lenovo V110 – 256 GB Lenovo V110 – 128 GB
Processor Intel Core I5 (Gen 7) 2.5 GHz (3.1 GHz) Intel Core I3 (Gen 6) 2 GHz Intel Core I3 (Gen 6) 2 GHz
RAM 8 GB DDR4 2133 MHz 8 GB DDR4 2133 MHz 8 GB DDR4 2133 MHz
Lagring 256 GB SSD 256 GB SSD 128 GB SSD
Skærm 15.6” – 1920 x 1080 (FHD) 15.6” – 1920 x 1080 (FHD) 15.6” – 1366 x 768 (HD)
Operativsystem Windows 10 Pro 64 bit Windows 10 Pro 64 bit Windows 10 Pro 64 bit
Kan dockes Ja Nej Nej
       
Pris 5999,- *ex moms 3399,- *ex moms 3099,- * ex moms

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.