Vi har en cloud-løsning som batter

Med cloud computing forstår vi en konfiguration af virtuelle og/eller fysiske computere, som du har tilgang til overalt i verden fra browseren på din personlige computer.

Faktisk var det Amazon, verdens største online forretning, som gjorde cloud computing populært dengang i 2006, da det hele pludselig tog form. Senere kom Google Cloud og Microsoft Azure. Fordelene er indlysende. Takket været Internetopkobling til kæmpemæssige datafarme, slipper du for en masse bekymringer omkring opbygning og vedligeholdelse af IT-infrastruktur. Du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Fjernskrivebord eller Microsoft Azure

Når vi anbefaler Microsoft Azure og IT-hotellets eget fjernskrivebord, skyldes det, for Microsoft Azures vedkommende, at IT-giganten, selv om den først gik ind i markedet i 2010, med sine erfaringer fra Hotmail, Outlook.com, Office 365, er kommet voldsomt efter det og nu leverer verdens måske bedste cloud-løsning.

For Windows-brugere er Microsoft Azure og IT-Hotellets fjerskrivebord den logiske løsning, begge services overrasker ved at være særdeles Linux-venlig, så du også kan bruge Ubuntu eller andre tilbud på disse platforme.

Det kan du også med IT-Hotellets Fjernskrivebord, eller Hosted Dekstop, hvor du har nem og sikker adgang til e-mail, filer, programmer fra dit kontor eller når du er ude i byen. I IT-Hotellets atomsikre bunker får du ikke alene dit eget fjernskrivebord, men også din egen server. I modsætning til Microsoft Azure kan du få installeret præcis de programmer du vil; det kan fx være software fra en A-kasse eller et Økonomi-program, du kan sågar også bibeholde et ældre program som ikke kan køres på Azure platformen. Hvilket kan spare virksomheden for at skulle investerer og migrerer fx et økonomisystem. På samme måde som med de store internationale løsninger, bliver du hos os serviceret af IT-medarbejder som har deres uddannelser og serviceniveau i orden.

Vi hjælper dig til den rigtige cloud

Fjernskrivebordløsningen giver ro på IT-budgetterne. Du slipper for dyre investeringer og opdateringer i software og hardware. Det ordner vi. Selv om Fjernskrivebordsløsningen i princippet er tilgængelig fra hele verden, kan der være tilfælde, hvor Microsoft Azure bedre tilgodeser en global tilgang. Azure har georedundante lagre verden over, og hvad angår det vigtige vækstmarked Kina står Microsoft som det første globale firma, der gør offentlige cloudtjenester tilgængelige i Kina.

Derfor er Microsoft den nærliggende løsning for den internationalt orienterede virksomhed, og da navnlig den, der er en svoren tilhænger af Microsofts gennemprøvede software.

Selv om Microsoft ikke er kendte for at rutte med deres support, så er alle enige om, at supporten er bedre på Azure end snart sagt alle andre Microsoft-services. Denne udvidede support koster imidlertid også.

Ved en sammenligning med Fjernskrivebordet, vil du opdage, at du får hurtigere og mere personlig support for pengene. Men valget er dit. Afhængig af dine behov, vil vore konsulenter guide dig til den rigtige løsning. Det være sig Fjernskrivebordet eller Microsoft Azure, eller noget helt tredje.

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IT-Hotellet Aps

Hovedkontor
Agerhatten 27B,
5220 Odense SØ

Kontakt os

64 41 48 90

Salg
70 23 29 56

Support
64 41 48 90 – tast 3
info@it-hotellet.dk

 

Kontorets åbningstider

Mandag - Fredag: 8.00 - 16.00

Lørdag & Søndag: Lukket

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.