Vi er jeres IT afdeling, hvor afsættet er jeres behov.

IT-hotellet er totalleverandør indenfor IT infrastruktur, med en Hosted løsning bliver alle programmer og data opbevaret i koldkrigsbunkeren i Odense. Som kan tilgås fra alle steder i verden, med en internetforbindelse og en computer. Kort fortalt: Budgetterbar, sikker og problemfri IT drift. Derudover håndteres alt i servervedligehold, hardware og software. IT-Hotellet opbevarer data for små og store virksomheder. Kunder i Danmark, Spanien, USA, Sverige og andre steder i verden.

Vi gør ikke i kompromis og gennemsnitlighed. Vi opruster konstant, reagerer lynhurtigt ved uregelmæssigheder, og har sikret vores servere i en atomsikret bunker.

Erfaring og viden følger med

+700 Kunder

Vi har siden 2001, leveret både hostede løsninger og serviceret mere end 700 forskellige kunder

+120 servere

Vi har pt. mere end 120 aktive kundeservere i vores datacenter i Odense

Support 24/7/365

Vores support er altid åben, da vi ved at uregelmæssigheder kan opstå når som helst

Det siger kunderne

Jeg har arbejdet sammen med IT-Hotellet, over de sidste 3-4 måneder. Jeg kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Jeg har følt mig i sikre hænder fra a-z igennem alle de forskellige processer, vil allerede nu har været igennem.

Christoffer Tybjerg – Fifium ApS

Christoffer Tybjerg – Fifium ApS

Vi valgte IT-Hotellet som leverandør, fordi at vi hos IT-Hotellet ikke er bundet af nogen lange kontrakter. Samt at supporten altid er åben, vi har tidligere været kunde et sted, hvor telefonerne lukkede kl. 16. Det er surt, hvis ens system går ned kl. 16.01.

For os er det essentielt at løsningen er skalerbar, samt at når vi er i dialog om muligheder – rent faktisk bliver imødekommet med forslag som tager udgangspunkt i os og som er tilpasset til netop os. Sidst men ikke mindst var det vigtigt for os at have adgang til administratordelen, således vi selv kan spærre og åbne de forskellige brugere ved behov.

Christian Gleerup – Din Elmand ApS

Christian Gleerup – Din Elmand ApS

Vi valgte IT-Hotellet på anbefaling af vores eksterne IT-konsulent. Vi har været i Odense for at se ”Bunkeren” og talte med Thomas i den forbindelse. Det gjorde os meget trygge i den IT-verden vi lever i.

Når ikke ministerier og andre offentlige myndigheder kan sikre sig helt, så kan vi heller ikke, men med et efter vores mening fornuftigt backup, kan vi komme i gang ret hurtigt hvis skaden skulle ske.

Per Kristiansen – Skovbo Revision ApS

Per Kristiansen – Skovbo Revision ApS

Mød vores dedikerede medarbejdere:

Thomas V. Nielsen

IT-Konsulent & Direktør

Danny Millek

Personalechef

Eske Kongstad

Salgschef

Søren Kjeldsen

IT-Supporter - Datatekniker elev med speciale i infrastruktur

Brian Birkerød

IT-Konsulent & Programmør

Kontakt os

Telefon

64414890

Adresse

Agerhatten 27B, 5220 Odense

Email

info@it-hotellet.dk

Telefontid

08.00 - 16.00 Man-Fre

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.