Serverhosting: Korrekt backup af dine data

Overlad ansvaret for dine servere til IT-Hotellet, og spar tid og penge.

Hosting af server har den fordel, at du slipper for udgiften til hardware og systemer. Du skal heller ikke sørge for at installere og vedligeholde serveren, det fikser vi.

Når du vælger serverhosting hos os, så er det os – og ikke dig – der står med problemet, hvis der sker nedbrud eller fejl. Det vil sige at du får ro og fred til din egen forretning.

Mistet data kan true din forretning og i værste fald lukke den. Vi garanterer oppetid, og vi går ikke på kompromis med backup af din server.

Du har ubegrænset adgang til support. Alt sammen til en månedlig pris du kan regne med.

Jeg vil gerne vide mere - ring mig op

Hvad er serverhosting?

Serverhosting indebærer at placere din server hos en ekstern leverandør. En server fungerer som en centrale enhed, hvor alle dine data, programmer og filer er gemt. Den eksterne server besidder de samme funktioner og egenskaber som en fysisk server, der ville være placeret på din egen adresse. En af fordelene ved denne tilgang er, at der automatisk tages backup af alt dit indhold på serveren.

 

Ved at vælge serverhosting undgår du behovet for at investere i serverudstyr og hardware.. Du slipper også for besværet med at vedligeholde og opdatere serverne, da dette håndteres af den eksterne leverandør. Serverhosting giver dig mulighed for at fokusere på dine kerneopgaver, samtidig med at du opnår en pålidelig og sikker opbevaring af dine vigtige data og programmer.

Serverhosting med høj hastighed - også til tunge filer

Serverhosting er det perfekte valg til særlige opgaver

Uanset hvad dit behov er, så sørger vi for, at serverens størrelse passer til din virksomhed.

Du kan fx få en særlig filserver, så du kan arbejde med meget tunge filer. Det kunne være mediefiler for videografen, byggetegninger eller lign. Det betyder, at selv arkitekten, ingeniøren og videografen kan få ro i maven når de arbejder på deres værker.

Har du brug for en sikker, stabil og hurtig internetforbindelse? Vi kan oprette en særlig linje til din virksomhed, så hastigheden til serveren kører som smurt, helt uden forsinkelse.

Sikring af dine data

Backup er en naturlig del af serverhosting.

Har du tænkt over, hvor længe din virksomhed kan overleve, hvis dine kundedata og arbejdsfiler pludselig forsvinder? Fx på grund af nedbrud, indbrud eller virus.

Hos IT-Hotellet holder vi virus ude med kraftigt software, og vi overvåger din server døgnet rundt. Sker der noget mistænkeligt, reagerer vi lynhurtigt. Svigter strømmen, så starter generatoren i vores datacenter.

Men det allervigtigste er backup, for selv det bedste antivirus-program vil altid være på bagkant. Derfor er backup med i prisen for serverhosting hos os, og vi tager også backup af vores backup.

Få nemt mere serverplads med serverhosting

Med serverhosting betaler du kun for den plads, du har behov for.

På et tidspunkt er der ikke mere plads, når du har købt og installeret din egen server. Det undgår du med serverhosting. Her kan hurtigt udvide, hvis du i kortere eller længere tid har brug for at opbevare mere data.

Hosting af server har den fordel, at du kun betaler for den plads, du har behov. Du smider ikke penge efter uudnyttet plads.

 

Fri råderet over personlig server

Med serverhosting hos IT-Hotellet får din virksomhed sin helt egen server. Du deler ikke server med andre af IT-Hotellets kunder. Det betyder helt konkret at eventuelle nedbrud og vira er isoleret og ikke kan sprede sig til fx din server.

Du har fuld råderet over din server og har altid fri adgang til at installere de programmer og baggrundsprocesser, du har behov for. Men du kan jo også bare få os til at gøre det.

Klimavenlig serverhosting

Dine data bliver opbevaret i en bunker jorden. Det sparer strøm.

En server bliver varm, når den arbejder. Derfor skal den køles ned. Det koster strøm, masser af strøm.

IT-hotellets datacenter ligger i en bunker fra Den Kolde Krig, og bunkerens tykke vægge absorberer varmen fra serverne. Det betyder, at vi ikke skal bruge ekstra strøm på at nedkøle vores servere, som mange andre datacentre er tvunget til. Du kan læse mere om vores koldkrigsbunker her.

Vi sparer strøm, og du sparer strøm. Sammen bidrager vi til den grønne omstilling.

GDPR-sikker serverhosting i Danmark

Dine data ender ikke i ”skyen” et tilfældigt sted ude i verden. Når du har serverhosting hos IT-Hotellet ved du med sikkerhed, at dine data bliver i Danmark. De ligger nemlig trygt og godt i vores bunker under jorden.

Når du laver en aftale med os om hosting af server, så laver vi en databehandleraftale. En databehandleraftale betyder, at vi opbevarer dine data helt i henhold til GDPR, EU’s persondataforordningen.