Birger Nielsen – Bruun & Nielsen A/S

Vi valgte IT-Hotellet som leverandør fordi vi kendte til hosting-modelen, og det som jeg blev præsenteret for i deres model, var sikkerheden i bunkeren som jeg blev inviteret ud og se.

Fast pris pr bruger inkl. alt, Opdatering af hele Office pakken når der er opdateringer, Programmer der skal vedligeholdes sker automatisk, Licenser er inkl. opdateringer, Backup skal vi aldrig tænke på, Derudover at vi ikke har en server stående, med alt hvad det indebære af vedligehold, opdateringer, osv., Samarbejdets vigtige ting er at vi ikke behøver at have en teknikker herned når der er et problem, 99 % af alle sager løses online, og spørgsmål besvares prompte. Det giver en god ro på alt hvad der har med IT at gøre, og vi kan koncentrere os om at drive forretning i stedet for at lege it teknikker.

En del af

BFIH Logo

Partners

Authorized-partner-Heimdal

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IT-Hotellet ApS © 2018. All rights reserved.