``Det har givet os en tryghed i hverdagen at vi ved vores IT-platform fungerer. Service er i top og supporten er både hurtig og effektiv. IT-Hotellet er gode til at tilpasse supporten ud fra det niveau der måtte være behov for.``

Fonden skovhaven blev kunde hos IT-hotellet efter en anbefaling fra en af deres samarbejdspartnere.

Karina forklarer om samarbejdet og situationen; “Vores tidligere samarbejdspartner var ikke i nærområdet, samt vi kiggede efter en mere prisvenlig løsning. Vi efterlyste en også en hurtig responstid ved on-site situationer.”

 

Hvad har det betydet for Fonden Skovhaven at blive kunde hos IT-Hotellet?

“Det har givet os en tryghed i hverdagen at vi ved vores IT-platform fungerer. Service er i top og supporten er både hurtigt og effektiv. IT-Hotellet er gode til at tilpasse supporten ud fra det niveau der måtte være behov for.”

“Ved IT-Hotellet er vi ikke bare et CVR nummer. Kundekendskab, fra IT Hotellets side, vægtes højt. Så vi er trygge ved at kontakte dem, uanset hvilket udfordring vi måtte have.”

 

Hvad gør IT-Hotellet anderledes?

Vi er en virksomhed med blandet personale og det har IT-Hotellet formået hurtigt at tilpasse deres service til.

Vi også glade for at Anders (Salgsleder hos IT-H red.) er blevet tilknyttet IT-Hotellet. Vi kender Anders for den altid gode service, hurtig respons samt løsningorienterede tilgang. Han giver forslag både til løsninger her og nu, men kigger også ud i fremtiden for vores virksomhed.
Anders´ tilgang til opgaverne er altid med et smil og personforståelse, som gør at vi alle er trygge ved at henvende os til ham og IT-Hotellet.

 

Vil du og dine kollegaer anbefale IT-Hotellet til andre?

Ja, det vi helt klart.  VI har ikke fortrudt vores valg og sætter stor pris på nærvær og stabilitet.

Kunde: Fonden Skovhaven

Branche: Pleje og Omsorgstjenester

Dato: August 2021

Ansvarlig: Karina Jørgensen

Fonden Skovhaven logo