Hør Thomas fortælle om IT-Hotellet og bunkeren der beskytter jeres data

Om IT-Hotellet

Vores løfte til dig: Du får en nemmere hverdag med IT, når du tjekker ind på IT-Hotellet

Hos IT-Hotellet møder du fagfolk, der giver dig personlig rådgivning, uanset om du er soleselvstændig eller har mange medarbejdere. Vi ser på dit samlede behov for IT, så du får den bedste løsning til netop din virksomhed. En løsning der altid er inklusive support 24/7/365.

Du kan regne med prisen hos os. Vi står ved vores tilbud og sender dig ingen ekstraregninger, hvis vi har taget fejl.

Sikkerhed er vores DNA
Vi er – i al beskedhed – eksperter, når det handler om at sikre data. Siden 2003 har vi arbejdet med serverhosting og sikkerhed.

Hør Thomas Vandsted fortælle om vores klimavenlige koldkrigsbunker i Odense. Her bliver din virksomheds data, filer og systemer opbevaret trygt og godt i tilfælde af nedbrud og indbrud, hærværk og hacking, virus og vandskade:

Koldkrigsbunker beskytter dine data

Alle virksomheder uanset størrelse har brug for at sikre deres data. Data skal ikke ligge ubeskyttet på computeren og risikere at forsvinde.

Derfor købte vi en gammel bunker i 2013 og placerede vores datacenter der. Under jorden, bag tyk beton og jernlåger. Den atomsikrede bunker blev bygget i 1954 under Den Kolde Krig. Den var kommandocentral for Civilforsvarets arbejde på Fyn, og den var faktisk i funktion helt frem til 2003!

Man skal nok være lidt nørdet for at købe 527 kvadratmeter beton fra 1954, og det indrømmer vi gerne, at vi er. Men bunkeren kan mere end ”bare” at passe på dine data (og modstå en atombombe på størrelse med Hiroshima-bomben).

Vi bruger kun halvt så meget strøm som andre

Bunkerens tykke vægge absorberer varmen fra serverne. Det er ret genialt, for det betyder, at vi hos IT-Hotellet kun bruger halvt så meget strøm som andre datacentre. Vi behøver nemlig ikke at bruge strøm på at nedkøle de varme og hårdtarbejdende servere.

Med andre ord: Når du lader os passe på dine data, får du en klimavenlig løsning. På den måde er datidens forsvar mod trusler udefra på smukkeste vis blevet til vores – og også dit – bidrag til den grønne omstilling.

Det var vores historie, nu vil vi gerne høre din. Fortæl os om dine IT-udfordringer:

Kunder

Vi hjælper blandt andre:

Advokatfirmaet Jacob Christoffersen
CH VVS
Forman Advokater
Fonden Skovhaven
Ole Nielsen VVS
Skagen Bryghus
Praksis Arkitekter A/S
Revision & Råd

Deprecated: Creation of dynamic property DT_Shortcode_Team::$atts is deprecated in /home/it-hotellet/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/shortcodes/includes/class-shortcode.php on line 38

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/it-hotellet/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/helpers/masonry-template.php on line 276
Thomas fra IT Hotellet
Thomas Vandsted Nielsen

Direktør
+45 6441 4890
tvn@it-hotellet.dk